L'FC Andorra busca el segon triomf consecutiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra s’enfrontarà demà a les 12.15 hores a l’Unificación Bellvitge, que actualment ocupa el penúltim lloc del grup 2 de Primera Catalana i encara no ha guanyat cap partit en el que va de lliga. Tot i això, un dels futbolistes tricolors, Marc Pujol, no es refia del duel de demà, “crec que la classificació no és justa amb ells, i tenen millor conjunt que el que la taula reflecteix. A més, a nosaltres fora de casa ens costa, i haurem de fer un partit seriós si volem treure alguna cosa”.

Una de les constants de l’equip del Principat aquesta temporada és el canvi de rendiment entre els partits a casa i a fora, pel migcampista internacional “més enllà de les dimensions de la Borda Mateu, que fora no trobem camps tan grans, crec que és un aspecte mental”.

Com està sent habitual aquesta campanya, el tècnic, Marc Castellsagué, afrontarà el duel en quadre per les diverses baixes que té l’equip: Jordi Alàez i Aaron per lesió, Betriu segueix tocat i serà dubte seriós per al partit, i Ludo Clemente sancionat, després que el comitè d’apel·lació desestimés el recurs del club a la seva expulsió. “Afrontem aquestes absències com podem. A tots ens agradaria ser més a la plantilla, però som els que som, i amb aquests haurem de tirar la situació endavant”, va sentenciar Marc Pujol.

tracking