Futbol sala

El Madriu segueix líder de la lliga Viatges Pantours tot i empatar

El Construmosa DDS Madriu continuarà una setmana més com a primer classificat de la lliga Viatges Pantours tot i sumar el segon empat consecutiu. En aquesta jornada els de Lluis Bigordà van igualar a 3 contra l’Immobiliària CISA FS La Massana, en un duel que perdia per 3-1, a només dos minuts per al final.

Amb aquest marcador, el Madriu té cinc punts de marge respecte al segon classificat, el CFS Pas de la Casa, que va vèncer per 1-3 l’Inter Club d’Escaldes. Els escaldencs van avançar-se al marcador, però dos gols d’Helder Batista i un de Barbosa van certificar la remuntada. El tercer lloc a la taula és per al SAE Sant Julià, que va superar amb comoditat el Sideco FC Encamp per 5-9 en un matx que va tenir dominat en tot moment. Per últim, Penya Encarnada d’Andorra i FC Lusitans van sumar un punt cadascú després del 6-6 final al marcador en un duel amb alternances que es va resoldre amb dues dianes a l’últim minut de partit.