Bàsquet

Poc nom per a la final

El MoraBanc es presentarà al matx per decidir el campió de la lliga catalana, amb tan sols 6 jugadors del primer equip

Poc nom per a la final

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc An-dor­ra optarà el pròxim diumenge dia 26, al pavelló olímpic municipal de Reus (12.30 h), a adjudicar-se el primer títol de la seva història. Disputarà la final de la lliga catalana contra el Futbol Club Barcelona Lassa, però amb un equip de circumstància, per culpa de la guerra FIBA-Eurolliga i les lesions. Andrew Albicy, Jaime Fernández, Jaka Blazic i Przemek Karnowski són els quatre jugadors seleccionables que té el MoraBanc (cinc amb el bosnià Sani Campara, que està cedit al Palència de LEB or). Els bases francès i espanyol mai acaben a les llistes definitives, ja que els que disputen la màxima competició europea els passen per davant per una qüestió de nivell. En canvi, l’aler eslovè i el pivot polonès acostumen a ser uns fixos dels esquemes dels seus respectius seleccionadors.

“En un principi comptàvem que per aquest enfrontament disposaríem de, com a mínim, vuit homes i completaríem la resta del conjunt amb integrants del B”, va explicar el director general de l’entitat, Francesc Solana. Així doncs l’staff tècnic capitanejat per Joan Peñarroya comptarà amb una plantilla absolutament en quadre, de fet, el mateix protagonista va fer broma després del matx de la lliga Endesa enfront l’Unicaja de Màlaga tot dient que “competirem un partit bastant descafeïnat. Potser hem de demanar al Barça que ens cedeixi algú per jugar”. El tècnic egarenc va tirar d’ironia, sobretot, arran que a aquesta situació s’hi han d’afegir les baixes mèdiques de Beqa Burjanadze, Vlado Jankovic i la sorprenent d’Oliver Stevic, ara bé, amb conseqüències irrisòries pel que fa a la durada. Sobre aquest últim, Solana va explicar que “a l’Oliver aquesta setmana li donarem descans, perquè es recuperi correctament de totes les molèsties que pateix. No volem arriscar gens”.

En qualsevol cas, els del Principat afrontaran el joc amb la il·lusió de sempre i nodrint-se del Sènior B, cuer del grup C-B d’EBA, que precisament rebrà el quart classificat dissabte 25 al Poliesportiu (19.45 h) i alguns dels esportistes hauran d’estar al matí següent a Tarragona per donar un cop de mà als companys de l’ACB. Nikola Maric, Hugo Bartolomé i Giorgi Tvalabeishvili sembla que tenen plaça assegurada i certament seria força positiu que Víctor Aguilar estigués recuperat, ja que si la cita fos avui no hi hauria cap base 100% pur amb la samarreta tricolor (Sandro Gacic queda descartat per lesió). D’altra banda, els culers van informar ahir que de moment l’únic jugador que oficialment no estarà disponible per al xoc serà Rodions Kurucs, que marxarà amb el combinat letó, mentre que el proper a perdre-se’l segurament esdevindrà el búlgar Aleksandar Venzenkov, i Marc Garcia està lesionat. Quant als cracs Séraphin, Heurtel, Hanga i Koponen van dir que no hi ha res clar, tot i que a darrera hora podrien viatjar amb les seves seleccions.

ANDORRA TELECOM REFORÇA LA SEVA PRESÈNCIA AL POLIESPORTIU

Andorra Telecom continua confiant en el BC MoraBanc Andorra reforçant la seva presència al Poliesportiu durant els enfrontaments de la lliga Endesa i l’Eurocup. Per quart curs seguit l’operadora és un dels principals patrocinadors del club.

tracking