Golejada del Madrid sense despentinar-se

Els blancs es desfan amb contundència de l’Apoel i certifiquen el passi als vuitens de final

El Reial Madrid no va deixar marge per a la sorpresa i va golejar ahir l’Apoel de Nicòsia per 0-6, gràcies a dos gols de Benzema i Cristiano, i les dianes de Modric i Nacho. Amb aquest resultat, els de Zidane ja són matemàticament a vuitens de final, però ho faran com a segons de grup, ja que a l’altre partit, el Tottenham va imposar-se al Borussia de Dortmund a domicili per 1-2.

El duel a Xipre va començar amb clar domini madridista, però sense efectivitat, i no va ser fins al minut 23 quan Modric va obrir el marcador amb un xut llunyà. Abans del descans Benzema va fer-ne dos més, i Nacho un altre a la sortida d’un córner.

Ja a la segona meitat, va ser Cristiano Ronaldo qui va agafar protagonisme amb dos gols quasi seguits, un amb el cap i un altre amb un tir des de la frontal. Amb el 0-6 al marcador, el tècnic del Madrid va aprofitar per donar descans a jugadors importants com Kroos, Benzema i Marcelo, que van ser substituïts per joves com Theo, Mayoral i Ceballos, i l’electrònic ja no es va moure.

A la resta de la jornada, Sevilla i Liverpool van empatar 3-3 i Spartak de Moscou i Maribor van fer-ho a un gol. Al grup F, el Manchester City va guanyar 1-0 el Feyenord, i el Nàpols 3-0 el Xàktar, mentre que al G, el Leipzig va golejar 1-4 el Mònaco, i Besiktas i Porto van igualar a una diana.

EL BARÇA ES JUGA EL PRIMER LLOC DE GRUP A TORÍ CONTRA LA 'JUVE'

L’FC Barcelona visitarà aquest vespre (20.45 hores) la Juventus, i en tindrà prou amb un empat per finalitzar en la primera posició del seu grup, i fins i tot ho podria fer perdent, sempre que l’Sporting de Lisboa no superi l’Olympiakos a l’altre matx del grup.

Entre la resta de duels d’aquesta nit destaca l’Atlètic de Madrid-Roma, ja que el conjunt de Simeone quedarà matemàticament eliminat de la competició si perd. També avui es completarà la jornada amb la disputa de la resta de partits: PSG-Celtic, CSKA Moscou-Benfica, Basilea-Manchester United, An­derlecht-Bayern de Munic i Qarabag-Chelsea.