automobilisme

Gerard de la Casa, el més ràpid a la Pujada a Utiel

Va adjudicar-se la prova en la categoria turismes amb quasi dos segons de marge, i va ser el tercer classificat absolut

Gerard de la Casa, el més ràpid a la Pujada a UtielFOTOESPORT

Gerard de la Casa va adjudicar-se el cap de setmana passat la 21a edició de la Pujada a Utiel en la categoria de turismes. El pilot del Baporo Motorsport, al volant del seu Subaru Impreza WRC, va ser el més ràpid en el recorregut, de quasi 5 quilòmetres amb desnivell de 291 metres i un pendent mitjà del 7,5%.

A la primera de les dues mànegues de la carrera, l’andorrà va avantatjar en quasi dos segons els seus màxims perseguidors, Raúl Borreguero i José López-Fombona. Tots dos van tenir diversos problemes a la segona pujada, en forma de sortida de pista i mecànics, respectivament, i van deixar en safata el triomf en la categoria turismes a Gerard de la Casa, que a més va ser el tercer classificat sumant totes les classes.

De la Casa va afirmar després de la cursa estar “molt satisfet de com estem portant l’adaptació al Subaru”, després de canviar el cotxe de competició. El corredor del Principat tancarà la temporada el cap de setmana vinent amb la disputa de la 27a Pujada a Trassierra, a Còrdova.

De la seva banda, Claudi Ribeiro Leite i Marta Anglada van aconseguir el quart lloc al Ral·li 2.000 viratges, última prova puntuable per al Volant RACC/Trofeu Mavisa 2017, a poc més d’un minut dels vencedors, Aleix Vila i Marc Roca. Aquest resultat ha estat el millor d’una temporada marcada pels problemes d’adaptació que ha patit Leite.