El Madrid, a segellar el passi a vuitens

Els de Zidane avançaran de ronda matemàticament si s’imposen a l’Apoel

El Madrid, a segellar el passi a vuitens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Madrid visita aquesta nit (20.45 hores) l’Apoel de Nicòsia a la recerca de la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions a falta d’una jornada per acabar la fase de grups. Els de Zinedine Zidane avançaran de ronda si s’imposen avui, o si empaten a Xipre i el Borussia de Dortmund no guanya a casa contra el Tottenham.

Per a aquest duel, Sergio Ramos s’afegirà a les baixes per lesió de Keylor Navas i Bale, després de la fractura al nas que va fer-se dissabte passat al derbi contra l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano. En canvi, tornen a la llista de convocats Vallejo, Achraf i Marcos Llorente, que van ser descartats per decisió tècnica per al matx disputat contra l’equip del Cholo Simeone.

Entre la resta de partits de la jornada d’avui destaca el duel entre el Sevilla i el Liverpool, en què l’equip que s’endugui els tres punts posarà els dos peus a la següent fase. En aquest grup també es jugarà l’Spartak de Moscou contra el Maribor. Al grup F es disputaran els duels entre Nàpols i Xàktar Donetsk, i Manchester City-Feyenoord, amb els de Pep Guardiola classificats virtualment com a primers classificats de grup. Per últim, aquesta nit també es veuran les cares Besiktas i Porto, i Mònaco i RB Leipzig.

Demà serà el torn de l’FC Barcelona, que avui mateix viatja a Torí per enfrontar-se a la Juventus amb les baixes de Dembélé, Rafinha, Arda Turan, Sergi Roberto, André Gomes i Mascherano.

tracking