L'Engordany fa els deures en una part i segueix líder

Els blanc-i-negres acumulen 6 jornades seguides vencent i el Vall Banc els aguanta el ritme enduent-se el derbi colomenc

L'Engordany fa els deures en una part i segueix líder

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Unió Esportiva Engordany sembla que li ha agafat el gust al lideratge i ahir al migdia, amb només 45 minuts en va tenir més que suficient per tombar el Nóbrega Constructora Futbol Club Encamp (0 a 2) i d’aquesta manera assegurar-se la primera posició de la lliga Multisegur Assegurances, com a mínim fins a la propera jornada 10 del pròxim diumenge. Estrenar l’electrònic se’ls va resistir una mica, tenint en compte els nivells d’ambdues plantilles, ja que van obrir la llauna als vint minuts de partit, obra de Christian Ariel Cellay, mentre que aproximadament a cinc per al descans Luigi San Nicolás va anotar el segon, que va deixar el matx quasi vist per a sentència. Aquesta va suposar per a l’Engordany la sisena victòria consecutiva de la temporada.

Per la seva banda, el Vall Banc Futbol Club Santa Coloma es va endur per 0 a 2 el derbi colomenc, aguantant així el ritme del líder, situant-s’hi a únicament un parell de punts (20). La Unió Esportiva Santa Coloma va encaixar la primera diana al minut 36 de joc, gràcies a Jesús David Sosa, i el marcador ja no es va tornar a moure fins a l’afegit, quan Juan Manuel Torres va transformar el definitiu. El Tic Tapa Sant Julià es va retrobar amb l’èxit, amb nou tècnic a la banqueta, enfront el Futbol Club Lusitans. Els lauredians duien tres jornades sense vèncer i un solitari gol al 54 de Francisco José Girau va valdre per escalar una plaça a la taula. Finalment, l’Inter Club Escaldes també va millorar posicionalment degut a la golejada que va assolir davant el Penya Encarnada per 0 a 8. Aquest darrer conjunt no aixeca el cap, encara no ha sumat res i acumula en contra un total de 69 gols.

tracking