Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Judo

Quatre medalles de la Federació Andorrana a la Copa de Govern

Laura Sallés, en un dels seus combats d'ahir.

Quatre medalles de la Federació Andorrana a la Copa de Govern

Laura Sallés, en un dels seus combats d'ahir.

Actualitzada 19/11/2017 a les 07:07
Balanç de medalles més curt de l’esperat ahir al Trofeu Internacional de la Copa de Govern, que va aplegar una vuitantena de judokes al Pavelló Joan Alay provinents de 17 clubs diferents d’Andorra, Espanya i França. La Federació del Principat només es va adjudicar quatre medalles, dos ors, una plata i un bronze, i no va complir amb les expectatives marcades en alguns dels casos.
Sí que ho va fer en la categoria femenina, que va aportar els dos primers llocs. Laura Sallés, en -63 kg, i Alda Babi, en -52 kg, van superar les seves rivals fins alçar-se amb la posició més alta. Les altres dues medalles van arribar en la mateixa categoria, la de -60 kg masculina, que cal dir que comptava amb quatre participants. David Rocha es va fer amb la plata i Jan Reig amb el bronze.
Els altres resultats més destacats van ser els cinquens llocs de Marc Reig, Joel Rossell, Mikel Babi, Ivan Garcia i Tarik el-Almi en les seves respectives categories. La nota negativa, i que alhora va privar d’una opció a metall, la va protagonitzar Fabian Ramos, que en el seu primer combat es va fer una luxació a l’espatlla i va haver d’anar a l’hospital.
“Realment esperàvem fer-ho una mica millor. En categoria femenina ja hem assolit els resultats que imaginàvem, però en la masculina ha faltat més”, indicava el director tècnic, Dani Garcia, que es quedava també amb la part positiva i assenyalava que “tots els nostres representants han guanyat almenys un combat, i això és important”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts