Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

El MoraBanc torna a exhibir-se en defensa i suma la quarta victòria

Els del Principat han sabut rematar en els segons finals després d'un partit amb poc encert (66-60)
Jaka Blazic llança a cistella davant la presència de Giorgi Shermadini.

Xavier Pujol
Actualitzada 19/11/2017 a les 18:23
El MoraBanc Andorra ja suma quatre victòries a la Lliga Endesa (per 5 derrotes) i està de ple en el grup intermig de la classificació, el qual lluita per ser a la Copa del Rei. El conjunt andorrà ha demostrat novament la seva solidesa quan juga al Poliesportiu i ha tombat l'Unicaja a partir d'una bona defensa per sumar el segon triomf seguit.

L'únic 'però' dels de Joan Peñarroya avui ha estat la falta d'encert en situacions de llançaments lliures de marca, que ha permés a l'equip malagueny mantenir-se en tot moment ficat en el partit malgrat haver arribat a perdre d'11 punts al segon quart. Als minuts finals, però, el MoraBanc ha sabut rematar, no li ha tremolat el pols des de la línia de tirs lliures i s'ha fet amb la victòria (66-60).

Abans de l'inici del matx, el retornat Giorgi Shermadini ha rebut una immensa ovació per part del públic i un obsequi per part del club. El georgià ha estat el més valorat de l'Unicaja, amb 8 punts, 8 rebots i 14 de valoració.