x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Giorgi Shermadini

“El MoraBanc té un equip molt bo, millor que el de l'any passat”

El gegant georgià serà el gran protagonista entre els jugadors de l’equip rival en el partit de demà, en què s’espera una càlida rebuda per part de l’afició i el MoraBanc en el seu retorn al país
Giorgi Shermadini lluita per un rebot, en un duel d'aquesta temporada amb l'Unicaja.

“El MoraBanc té un equip molt bo, millor que el de l'any passat”

Giorgi Shermadini lluita per un rebot, en un duel d'aquesta temporada amb l'Unicaja.

UNICAJA
Actualitzada 19/11/2017 a les 12:51
Poques presentacions necessita Giorgi Shermadini. Es va fer un nom a Andor­ra en els seus dos anys vestint la samarreta del MoraBanc, arribant a batre rècords estadístics del club. A més, va ser el principal artífex del gran èxit del conjunt andorrà de la temporada passada. Ara afronta un nou repte amb l’Unicaja jugant l’Eurolliga i demà tornarà per primera vegada a Andorra.

Com és la seva vida a Màlaga?
Està molt bé, la meteorologia és totalment diferent a la d’Andor­ra. Per aquesta època fa molta calor i a la família els agrada el temps i la ciutat. Estem feliços.


I a vostè li agrada més la calor o el fred?

(Riu) Només he viscut en llocs amb fred, així que ja n’hi ha prou per a mi.

Troba a faltar Andorra?
És un gran país amb bones persones. Jo vaig fer-ho tot per aquest club, i n’estic orgullós, per aquestes persones que venien als partits i l’equip. Està clar que Andorra és un gran lloc.


Aprofitarà per fer alguna cosa especial aquests dies que es troba al país?

No ho sé, he de mirar si hi ha temps quan no tinguem entrenaments. Si en tinc, segur que sí. Hi tinc uns quants amics i intentaré veure’ls, com els jugadors que estan a Andorra, també els del rugbi o els del país. Almenys segur que els veuré al partit de diumenge.

Té ganes del partit?
Sí, és el meu exequip i ho tenia tot allà, i ara he de jugar contra ells, però ara és el moment de lluitar (riu).

Serà un duel especial?
No ho sabria dir. Hem de jugar per guanyar el matx, ja se sap com de difícil és vèncer aquí. Així que intentarem aconseguir el triomf i fer-ho el millor possible.

Ha estat seguint els resultats del MoraBanc?
Sí, segueixo cada partit, els d’Eurocup també. Té tres victòries però està clar que el MoraBanc té un equip molt bo, millor que el de l’any passat.

De veritat creu que són millors sense vostè?
Per què no? Tenen bons homes, grans tiradors... Ho tenen tot. L’únic problema és, potser, que necessiten una mica més de temps, com el Màlaga, perquè hi ha ha hagut alguns canvis de jugadors. Especialment pel seu entrenador, el Joan és fantàstic i està en el temps per desxifrar com fer jugar l’equip, perquè aquest grup és un molt bon equip. És cert que han perdut bastants partits a l’Eurocup, i crec que no tenen opcions de passar a la següent ronda, però es podran centrar a guanyar els partits d’ACB com fan tots els equips.

Encara es manté en contacte amb els seus excompanys?
Amb alguns sí. Estic sempre en contacte amb Beqa (Burjanadze), i de vegades parlo amb Thanasis (Antetokounmpo). Diria que ningú més, però igualment som amics, tots sabem com ens va, tenim Facebook, i si algú necessita alguna cosa ja saben que em poden trucar i els ajudaré si puc, i si jo ho necessito també. Som grans amics .

Quina espera que sigui la rebuda de l’afició d’Andorra? Creu que l’ovacionaran?
Sí, potser. No ho sé, ja ho veurem. No ho sabria dir. Segur que ells voldran que el seu equip guanyi el partit, això és bàsquet i necessiten la victòria. Per a nosaltres també és molt important obtenir el triomf.

Té algun missatge per a l’afició andorrana?
Sí, crec que són una de les millors aficions. Hi ha gent molt gran i sempre es mantenen amb l’equip, en els bons i mals moments. I això és important per als jugadors, sentir que els teus fans sempre estan amb tu. Vull donar les gràcies a tota la gent per aquesta gran temporada per a mi. Han de mantenir-se amb el seu equip perquè els necessiten. Potser ara estan en un moment una mica dolent, tenen problemes, han perdut partits, però el més important és que ho facin i segur que trobaran la manera de com jugar.

Està feliç amb el rol que té a l’Unicaja?
Sí, és clar, estic content. Aquest és el meu equip, la meva família i soc feliç aquí.

És possible que en un futur, llunyà o proper, torni a jugar algun dia amb el MoraBanc?
(Riu) No en tinc ni idea. No sé què passarà al meu futur, però per què no? Si encara jugo amb 40 anys, potser. Si Solana em vol fitxar quan tingui 40 anys, per què no? Segur que vindria a jugar aquí.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts