Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Andorra rep el segon en una atmosfera de complicacions

Jordi Betriu pateix una ruptura a l’isquiotibial i dilluns es determinarà l’abast de la lesió
El jugador del Futbol Club Andorra, Jordi Betriu, aquest curs a la Borda Mateu.

L'FC Andorra rep el segon en una atmosfera de complicacions

El jugador del Futbol Club Andorra, Jordi Betriu, aquest curs a la Borda Mateu.

Fernando Galindo
Actualitzada 18/11/2017 a les 06:55
El Futbol Club Andorra, encara no va tenir temps de pair la pèrdua, per tota la temporada, de Jordi Aláez per la greu lesió de lligaments, que es va assabentar que Jordi Betriu va patir també durant el partit anterior davant el líder, l’FC Martinenc, un trencament a l’isquiotibial. El jugador es va sotmetre a una sèrie de proves mèdiques i dilluns de la setmana que ve es determinarà l’abast de la lesió. El conjunt de Marc Castellsagué disputa avui (16.00 hores) a la Borda Mateu un matx certament complicat contra el segon classificat del grup 2 de primera catalana, el San Cristóbal, amb 22 punts i a quatre del lideratge.
Una cita difícil no només pels números d’un rival que acumula sis duels consecutius sense perdre i quatre sumant els tres punts, sinó perquè Aaron Sánchez serà dubte per unes molèsties que va sentir al turmell mentre s’entrenava i Robert Font complirà aquest xoc de sanció, després d’haver vist al Municipal del Guinardó un parell de targetes grogues durant la primera meitat. Castellsagué, doncs, va haver de preparar l’enfrontament de la dotzena jornada de lliga en una atmosfera plena de complicacions i els juvenils, Ricard Fernández Cucu i Joan Torres entraran a la convocatòria per donar un cop de mà. Sobre la gespa es veurà una batalla entre dos estils ben diferents, més que res degut que els del Principat són l’equip menys golejat de la categoria i els de Terrassa el segon que més dianes anota, amb un total de 25.
De la seva banda el defensa central, Emili Garcia, va deixar clar que una victòria “suposaria un cop a la taula enfront un oponent que va segon, i crec que ens donaria ambició i moral”, ja que “veuríem que podem superar els de dalt”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts