Jornada de treball de Cardelús en els primers lliures de l'última cita de l'any

Cardelús, assegut al box durant els lliures d'ahir.

STYLOBIKE
Actualitzada 18/11/2017 a les 06:57
Diumenge passat, el Circuit Ricardo Tormo de Xest va viure una jornada històrica amb l’última cita del Campionat del Món de motociclisme en la qual Marc Màrquez es va coronar com a campió de MotoGP per quarta vegada. Aquest cap de setmana, l’escenari valencià tornarà a acollir un nou final de temporada, en aquest cas el del Campionat d’Europa, en el qual hi haurà dos andorrans presents: Xavi Cardelús, en Moto2, i Joaquim Gali, en l’European Talents Cup.
El primer d’ells va encetar ahir l’últim cap de setmana de competició de l’any dedicant una gran part del temps a treballar en la seva suspensió, amb la qual no va acabar de trobar-se còmode. Finalment, Cardelús es va haver de conformar amb un millor temps d’1’38’’9 als entrenaments. “En la primera jornada de lliures es tracta precisament de buscar diferents solucions per aconseguir que la posada a punt de la moto sigui la ideal, i això és el que hem fet”, argumentava el pilot de l’Stylobike.
Avui es disputen els entrenaments classificatoris de l’última cita de la temporada a les 12 h i a les 16.05 h i demà a partir de les 12 h es durà a terme la cursa programada a 19 voltes a les 12 h, que serà retransmesa per Movistar MotoGP i YouTube. Just després, a la 13 h, Gali disputarà la seva carrera de la Talents Cup, en la qual participa a través d’una wild card.