La sub-19 finalitza el Preeuropeu amb desfetaFEDERACIÓ DE BÒSNIA

La selecció sub-19 va perdre ahir per la mínima contra Bòsnia i Hercegovina (1-2) en l’últim matx del Preeuropeu sub-19. El duel va començar amb els amfitrions portant el pes del partit, però sense generar ocasions clares, i amb els tricolors intentant sortir al contraatac amb critèri.

Però precisament en un contracop va arribar el primer gol dels bosnians, que d’un còrner favorable a Andorra, van acabar generant una jugada ràpida que va derivar en la diana d’Amar Catic a poc menys de cinc minuts per arribar al temps de descans.

A la represa, el matx va arrencar mogut. Christian Garcia va cometre un penal, i Celikovic va situar el 0-2 a l’electrònic al minut 53. I només dos minuts després, va ser el mateix Celikovic qui va cometre un penal que Ricard Fernàndez va convertir en l’1-2.

Els del Principat anaven per l’empat, però l’expulsió d’Albert Grau al minut 79 va complicar l’objectiu i va impedir el joc de la selecció d’’intentar sorprendre la contra.

Tot i la derrota, el seleccionador Jesús Lucendo va mostrar-se satisfet i va afirmar que “ha estat un matx molt ben treballat i l’equip ha estat a l’altura de l’enfrontament”.