L'FC Lusitans presenta el fitxatge estrella, Méïté

El jugador ivorià va jugar el Mundial del 2006 i el del 2010 i una final de l’Europa League amb l’Olympique de Marsella

L'FC Lusitans presenta el fitxatge estrella, Méïté

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Lusitans va presentar ahir una nova incorporació per al seu mig centre defensiu. Però no es tractava d’un fitxatge qualsevol, sinó d’un que ha arribat a calçar-se les botes per disputar les millors competicions de futbol del món, com són el Mundial o la Champions League, entre altres. Es tracta de l’ivorià de 37 anys nascut a França Abdoulaye Méïté, que entre el seu currículum compta amb 51 internacionalitats amb la Costa d’Ivori, amb dues participacions en el Mundial incloses (2006 i 2010), a més d’una final d’Europa League amb l’Olympique de Marsella, en el qual va ser capità, davant el València el 2004 (aleshores Copa de la UEFA).

Abans d’arribar a l’entitat andorrana, Méïté estava sense equip des del febrer. Militava al Newport County, de la quarta divisió anglesa, però li va arribar l’oportunitat de formar part de la lliga andorrana i va acceptar. “És una nova experiència per a mi. Coneixia Andorra, però no la lliga d’aquí. N’aprendré i soc aquí un plus al club”, va exposar ahir en la seva presentació Méïté.

L’ivorià podria jugar diumenge vinent en el duel contra el Tic Tapa Sant Julià, malgrat que hi ha la possibilitat que s’ajorni el seu debut fins la setmana vinent. Ahir va realitzar el primer entrenament amb l’equip.

Per altra banda, el Lusitans també va presentar ahir el francès de 21 anys Florent Delpuech, que ve cedit del segon equip del Nimes.

tracking