El Morabanc cau a Kazan (89-80)

Els de Joan Peñarroya han tingut la remontada a tocar malgrat tenir un màxim desavantatge de 23 punts

El MoraBanc Andorra no ha pogut fer saltar la banca a la pista d'UNICS Kazan i ha acabat el seu partit tancant la classificació del grup A de l'EuroCup amb el mateix balanç de victòries i derrotes que el Levallois Metropolitans (1-5).

Una mala primera part, amb poc encert en el llançament, ha fet que els del Principat anéssin a remolc durant tot el partit. Quino Colom (9 punts, 3 rebots 7 assistències i 17 de valoració) ha estat un dels jugadors més destacats del partit, anotant i generant joc per a l'equip rus, que ha aprofitat els errors dels andorrans per marxar al descans amb un avantatge de 18 punts (49-31).

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica i el tercer quart ha finalitzat amb un clar 75-53. A l'últim quart, però, de la mà de Jaime Fernández (16 punts, 5 assistències i 17 de valoració) i Guille Colom (9 punts, 4 rebots, 4 assistències i 10 de valoració), en el millor partit del petit dels Colom des que és a l'equip del Principat, el MoraBanc ha aconseguit sobreposar-se a l'adversitat retallant les distàncies fins a col·locar-se a només set punts de diferència als últims instants de partit. La bona defensa visitant ha impedit que els locals marxéssin al marcador però dues errades consecutives en llançaments des del perímetre han truncat la remontada dels tricolor.