surf de neu

Lluís Marín segueix la preparació i espera tornar a competir al desembre

Lluís Marín segueix la preparació i espera tornar a competir al desembreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín i Maeva Estévez segueixen amb la seva posada a punt per a la temporada que començarà dintre de poc amb diverses estades preparatòries. Marín va estar quatre dies a Piztal (Àustria), on va fer tres dies de circuit, i ara es troba al Tirol, a Hintertux fins demà. La següent etapa de la pretemporada serà a Finlàndia, on s’estarà a partir del dia 21.

El surfista de neu va fer una valoració sobre aquest tram de preparació: “hem fet tres dies de circuit i ha anat prou bé. Lent, evidentment, però a poc a poc amb més confiança i l’espatlla respon prou bé”, i va afegir que “ara a Hintertux donen força neu per a aquests dies, però espero que tinguem una part del circuit”.

De cara al seu retorn, Marín va afirmar que “espero tornar al desembre, però com arribaré no ho sé del cert”, i va remarcar que “ara mateix no estic anant gaire ràpid, però hem d’anar pas a pas. Tinc una actitud positiva, buscant la confiança per anar més ràpid cada cop i gaudir sobre la taula”.

De la seva banda, Maeva Estévez és a Pitzal fins demà, d’on tornarà el dia 22 per preparar la Copa d’Europa de Boarder Cross que disputarà el 29 i 30 de novembre en aquella mateixa estació austríaca.

tracking