Bàsquet

El MoraBanc viatja a Rússia en quadre

Jankovic es queda a Andorra per una lesió al bessó, i Copeland per problemes amb el visat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El BC MoraBanc Andorra va iniciar ahir el llarg periple que el portarà fins a Kazan, on demà a partir de les 16.45 hores s’enfrontaran a l’Unics de Quino Colom. Els tricolors van fer ahir a la tarda al Poliesportiu d’Andorra l’últim entrenament al país, i van marxar a Barcelona, on van fer nit. Aquest matí a primera hora volen cap a Moscou, i s’espera que l’equip arribi ben entrada la nit a la ciutat del partit, ja que hauran de fer una escala llarga a l’aeroport de la capital russa.

Joan Peñarroya haurà d’afrontar aquest complicat duel en quadre amb dos jugadors menys, ja que Vlado Jankovic i Chris Copeland no es desplacen amb la resta dels seus companys. L’aler amb passaport grec serà baixa per una lesió al bessó que va fer-se al matx contra el Reial Betis, i que ahir ja va fer que no entrenés al Principat. I pel que fa al nou fitxatge de l’entitat tricolor que tot just porta una setmana al Principat, no hi ha hagut temps per sol·licitar el visat per entrar a Rússia i tampoc podrà jugar.

Un dels més destacats al duel de diumenge contra el conjunt andalús va ser David Walker, que va admetre que “necessitàvem una victòria com la d’ahir, sobretot perquè la derrota de Badalona va ser dura. Diumenge vam treballar en la manera de defensar i també vam córrer, i crec que és el camí a seguir si volem aconseguir alguna cosa positiva a Kazan”. Respecte al rival de demà, el nord-americà va destacar que “són un gran equip en defensa, en el partit d’Andorra ens van fer canvis en els bloquejos i això ens va plantejar problemes”. A nivell personal, l’aler va afirmar que “estic bé i m’he adaptat a jugar dos partits per setmana. He de seguir treballant i ajudar el màxim possible a l’equip”.

De la seva banda, Joan Peñar­roya preveu un duel difícil en un camp que “és complicat, jugarem davant d’un rival d’entitat i tindrem un viatge difícil, però hi anem amb ganes de competir i si fem les coses bé, tindrem opcions”. El matx de demà obrirà la segona volta, i fins ara els tricolors porten un triomf i quatre der­rotes en el retorn a la competició europea, per a l’egarenc “hem de guanyar partits. Si volem tenir opcions a passar a la següent fase, n’haurem d’aconseguir tres o quatre, depèn dels averages”.

JAKA BLAZIC

RÈCORD DE VALORACIÓ

L’aler eslovè està trencant tots els rècords personals en aquest inici de temporada a la lliga Endesa. En els 75 partits que havia disputat els dos cursos anteriors amb Baskonia, havia fet 18 de valoració (en tres partits) com a xifra més alta. A més, el seu màxim registre anotador era de 17. En els vuit duels de lliga de l’actual campanya ha esmicolat aquests números i ha superat el seus propis rècords, amb el matx de diumenge com a màxim exponent, ja que Blazic va fixar el seu nou rècord de valoració en 29, i el de màxima puntuació en 27. A més, dels vuit duels de competició domèstica, ha fet 19 o més punts en sis ocasions.

El MoraBanc viatja a Rússia en quadre

tracking