Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Motociclisme

Una caiguda de Màrquez dona esperances a 'Dovi'

El pilot d’Honda, però, fa 6è sumant les 2 sessions de lliures d’ahir
Una caiguda de Màrquez dona esperances a 'Dovi'

Una caiguda de Màrquez dona esperances a 'Dovi'

Una caiguda de Màrquez dona esperances a 'Dovi'

Actualitzada 11/11/2017 a les 07:14
Marc Màrquez pot aixecar demà al circuit Ricardo Tormo (Xest) del Gran Premi de la Comunitat Valenciana el quart títol mundial de MotoGP. El de Cervera ho té tot de cara per tancar la temporada de motociclisme per la porta gran, perquè en el cas que guanyi el seu perseguidor, Andrea Dovizioso, amb una 11a plaça en tindria més que suficient per convertir-se per segon any con­secutiu en el campió. Ara bé, ahir es van fer dues sessions d’entrenaments lliures i al final de la segona tongada el pilot d’Honda va caure de la moto, per 26a vegada en el que va de curs, sense conseqüències físiques, i d’aquesta manera va engrandir les esperances de Dovi.
L’italià és conscient que les seves opcions són quasi utòpiques, encara que si Màrquez caigués a l’hora de la veritat i ell no fallés, s’adjudicaria la grossa. El més ràpid de la categoria reina va ser Jorge Lorenzo, seguit de Dani Pedrosa, Dovizioso, Andrea Iannone, Johann Zarco i el corredor català va registrar un 6è lloc. De la seva banda, el resident Aleix Espargaró (13è), que va reaparèixer després de la lesió a la mà, també va patir una caiguda, igual que el seu germà Pol (10è), i el pilot amb residència al Principat Maverick Viñales va acabar 12è. Durant el matí i la tarda d’avui els corredors de totes les categories tornaran a rodar, òbviament en ordre, per batallar per la pole position.

CREIX LA POLÈMICA PER LA BANDERA DE MARC MÀRQUEZ
XEST. La majoria d’aficionats a les motos donen per segur que Marc Màrquez s’endurà el títol mundial demà, per això durant la setmana molts s’han preguntat quina bandera lluirà a la volta del bany de masses. En aquesta ocasió mostrarà la de la seva gent amb el ‘93.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts