Reportatge

“Un bon menjador”

El xef Carles Flinch convida als seus fogons Joan Peñarroya, que diu que no és un bon cuiner però que està agraït al gremi.

“Un bon menjador”BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El xef del restaurant Can Manel, Carles Flinch, convida als seus fogons l’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, per posar a prova les seves capacitats com a cuiner o si més no les d’ajudant elaborant un plat. Podria ser perfectament el guió d’un d’aquests programes de televisió que ara estan de moda amb els VIP com a protagonistes, però certament la seqüència penjada al canal de YouTube de l’entitat demostra com la naturalitat es converteix en el denominador comú. “Admiro moltíssim els cuiners i soc molt mal cuiner. Ara bé, em considero un bon menjador i a més ben agraït i dels que els agrada tot”, explica Peñarroya, que hi afegeix sense embuts: “Soc tant del menjar de la iaia que diuen, com dels elaborats, encara que no hi vaig gaire sovint. Em quedo, sens dubte, amb el producte i li dono valor a la cullera.” Una teoria que sustenta Flinch, tot assegurant que “al cap i a la fi és la base. Tots els grans cuiners que han sortit es basen en la cuina tradicional i a partir d’aquí van avançant”.

Així doncs, un primer aperitiu de la col·laboració del MoraBanc amb la Unió Hotelera, arran de les jornades Andorra a Taula, que duraran tot el mes. Quant a la grossa, es produirà demà al Poliesportiu. Cada seient tindrà un barret, que podrà donar accés a un àpat per a dues persones, i entre el primer i el segon quart tot el públic se l’haurà de posar per fer una foto històrica en reconeixement a la feina que fan els restaurants del país.

tracking