Sergio Ramos obre la porta del Reial Madrid a Neymar i rebat Cristiano

Titlla el portuguès d’“oportunista” per recordar-se de jugadors que no hi són

Sergio Ramos obre la porta del Reial Madrid a Neymar i rebat Cristiano

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quan encara ressonen les informacions que arriben des de França i que asseguren que la relació entre Neymar i Unai Emery travessa un mal moment, ara ha aparegut un nou actor, en aquest cas des d’Espanya. El capità del Reial Madrid i de la selecció espanyola, Sergio Ramos, va mostrar en una entrevista les seves ganes que Neymar fitxi pel club blanc. El central va afirmar que “a mi m’agrada tenir els millors jugadors, i Neymar és un d’aquests futbolistes”.

En aquesta conversa a la Cadena SER, Ramos va assegurar que “potser veuria més fàcil que arribés aquí passant pel PSG que directament des del Barça. Crec que és dels millors del món, però el futbol dona moltes voltes i són decisions molt personals”. Encara en relació al futbolista brasiler, Ramos també va opinar de la seva qualitat: “considero que és un futbolista diferent que marca la diferència, i tots els cops que hem coincidit hi ha hagut bon rotllo. Així que si depengués de mi, com si vol venir ara al desembre durant el mercat d’hivern”.

Sergio Ramos també va referir-se a altres aspectes de l’actualitat del Reial Madrid, com les paraules de Cristiano Ronaldo dient que els madrilenys troben a faltar futbolistes que han deixat l’equip aquest estiu, com James o Morata. Pel capità blanc “aquesta és una opinió d’oportunista. Quan vam guanyar les dues supercopes ningú es recordava de ningú. Jo faig més èmfasi en les lesions, perquè l’equip és més fort quan estem tots junts. Jo no trobo a faltar ningú”, i va afegir que “és clar que la plantilla ha canviat, però uns aporten unes coses i altres tenen un altre rol”.

tracking