Esquí

Mireia Gutiérrez, centrada en l'estrena a la Copa del Món

Mireia Gutiérrez, centrada en l'estrena a la Copa del MónFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez es troba concentrada a Levi (Finlàndia) des de dilluns preparant-se per a l’estrena de la temporada. L’andorrana disputa dissabte la Copa del Món d’eslàlom però els dies previs farà entrenaments des de l’estació que acollirà la cita, tant d’esquí lliure com mànegues d’entrenament.

A tres dies per a la disputa de la primera prova del curs, Gutiérrez i el seu entrenador, Roger Vidosa, es van mostrar optimistes per les condicions en les quals afronten la Copa del Món. “Em trobo bastant bé, físicament de moment no tinc cap malestar ni res. Penso que hem fet un bon treball a l’estiu, hem esquiat bastants dies en molt bones condicions i arribo aquí amb ganes de començar: penso que estic preparada”, va indicar la corredora del Principat, que hi va afegir que intentarà “donar el màxim de mi i a l’arribada ja veurem el resultat”.

Per la seva part, Vidosa va ressaltar les grans sensacions que tenen i va exposar que “la Mimi està ara en un molt bon nivell. El seu esquí és bastant bo, comença a semblar-se al que busquem per estar més endavant. Penso que està com en els millors moments de l’any passat”.

tracking