Poliesportiu

Els millors esportistes del país, a la Firesport

Els millors esportistes del país, a la Firesport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira d’Esports, Natura i Turisme de Muntanya de Sant Julià de Lòria comptarà aquest cap de setmana amb la col·laboració d’una selecció dels millors esportistes andorrans i residents. La Firesport s’inaugurarà divendres, però l’arribada dels competidors no tindrà lloc fins dissabte. A les 10 h, Albert Llovera i Joaquim Purito Rodríguez inauguraran les activitats amb un face to face, mentre que a les 11.20 h el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, i el director general, Francesc Solana, faran una ponència en què parlaran de la progressió ascendent que ha portat el club de la Lliga EBA a l’ACB.

També dissabte, a la tarda (17 h) es realitzarà una taula rodona amb els esquiadors de fons Irineu Esteve i Carola Vila, a més de l’entrenadora, Laura Orgué, sota el títol Competició i vida jove, que tindrà al tècnic Joan Erola com a moderador.

Diumenge, el resident i 22 vegades campió del món de trial, Toni Bou, i el ciclista de resistència Julián Sanz protagonitzaran un altre face tot face (10 h), mentre que la taula rodona de la tarda (17 h), sota el títol Competir en les curses de llarga durada, estarà protagonitzada pels competidors de la Federació Andorrana de Muntanyisme Xavi Teixidó, Xavi Areny, Sophie Dusautoir i Òscar Casal.

tracking