Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Creix la tensió entre Neymar i Emery

El diari ‘L’Equipe’ destaca els episodis de desacord entre el brasiler i el tècnic
Neymar Jr. i Unai Emery, durant un partit del PSG.

Creix la tensió entre Neymar i Emery

Neymar Jr. i Unai Emery, durant un partit del PSG.

Actualitzada 09/11/2017 a les 07:09
L’ambient dins del vestidor del PSG és tèrbol. Malgrat que el conjunt parisenc domina la lliga francesa i també és un dels més forts a la Champions League, la situació no és la més idònia. El motiu és la relació entre el fitxatge revolucionari de l’estiu, Neymar, i l’entrenador, Unai Emery. Dilluns, les dues parts es van reunir per mirar de llimar asprors, però segons va publicar el diari francès L’Equipe, sense gaire èxit. Un abisme entre ells, titulava la portada de l’edició d’ahir, en la qual es destacava que la tensió entre el brasiler i l’espanyol és cada vegada més gran i que Neymar s’amaga menys a l’hora de manifestar el seu desacord amb el tècnic del PSG.
El rotatiu del país veí també enumerava els moments de tensió entre el dos, entre els quals destacava el succeït el 20 d’octubre, quan Emery va enviar Neymar a estirar amb els seus companys a una sala mentre el brasiler es volia quedar entrenant al terreny del joc, la qual cosa va portar el davanter a reaccionar enviant una forta pilotada contra una paret. A més, parlaven dels comentaris que asseguren que el davanter no mostra interès en les sessions de vídeo, un fet que Emery va desmentir.
L’Equipe també assegurava que aquesta diferència amb Neymar afectava el tècnic amb la resta del vestidor, donant a entendre que no sap portar un vestidor amb tantes estrelles. No obstant això, expressaven que Neymar segueix feliç per la incorporació al PSG i que les tensions no s’han vist reflectides en els resultats, que de moment són perfectes.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts