TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

FC Lusitans i UE Engordany es mantenen al capdavant

Els dos equips guanyen els seus respectius enfrontaments i acaben l’última jornada de la primera volta com a colíders

FC Lusitans i UE Engordany es mantenen al capdavantFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Lusitans i la UE Engordany van tancar ahir la primera volta de la lliga Multisegur Assengurances al capdavant de la classificació. Els dos conjunts afrontaven la setena jornada com a colíders i la van acabar en la mateixa condició en guanyar els seus respectius partits. Qui ho va tenir més difícil va ser l’equip revelació, l’Engordany, que va superar per la mínima una UE Santa Coloma que no està en el seu millor moment i que ocupa la cinquena plaça de la taula. Un gol de Rafa Santos al minut 51 va ser suficient perquè els de Filipe Busto sumessin els tres punts.

Per la seva part, l’FC Lusitans es va passejar davant el cuer, el Penya Encarnada, que segueix sense haver sumat cap punt i porta 54 gols encaixats per només un de fet. Precisament aquesta diana la va assolir ahir, però va ser menys que suficient per plantar cara al Lusitans, que va tancar el matx per un contundent 12-1.

El duel matinal de la jornada, entre el tercer classificat, el Vall Banc FC Santa Coloma, i el sisè, l’Inter Club Escaldes, també es va resoldre amb comoditat, en aquest cas a favor del vigent campió. Els gols de Juanfer Laín, Jesús Sosa i Gabi Riera van servir perquè el Vall Banc es mantingui a només dos punts dels colíders. Pel que fa al quart matx, el Tic Tapa Sant Julià i el Nóbrega Constructora FC Encamp van signar les taules amb els gols d’Oriol Vales, per als encampadans al minut 46, i de Lucas Maciel, per als lauredians al 54’.

Aquests resultats van deixar el Lusitans, l’Engordany, el Vall Banc Santa Coloma i el Tic Tapa Sat Julià com a caps de sèrie per a la Copa Constitució.

tracking