Una expulsió condiciona l'Andorra davant el Balaguer

Els de Marc Castellsagué dominen el matx fins que Chús Rubio veu la segona targeta groga i acaben empatant

Una expulsió condiciona l'Andorra davant el Balaguer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va sortir ahir al camp de la Borda Mateu sota una intensa pluja i mostrant ganes de sumar per primera vegada aquesta temporada una segona victòria consecutiva. Va prendre el domini del joc des de l’inici i va anar per totes davant un Balaguer que no semblava còmode amb les condicions meteorològiques ni amb el joc que proposaven els tricolors.

Etiquetes:

Els del Principat van tenir un parell d’ocasions durant els primers minuts i al 28’ ja es va trobar amb el premi del gol. Pilota recuperada per Cristian Martínez aprofitant una passada horitzontal de l’última línia defensiva i al contraatac va assistir un Jordi Betriu sol davant el porter, a qui va superar a plaer. L’equip no va abaixar els braços i va seguir dominant, però al minut 43, Chús Rubio va veure la segona targeta groga, rigorosa, i va ser expulsat.

L’FC Andorra, amb 10 homes tota la segona part, ho va notar i el Balaguer es va encoratjar. Al 59’, Adrián Fernández va culminar una bona combinació i davant Ferran Pol va fer l’empat. Malgrat tenir els números i el cansament en contra, l’FC Andorra va gaudir d’alguna ocasió per endur-se els tres punts en els minuts finals, així com un Balaguer que s’hauria d’haver quedat amb 10 homes també al 75’ en una entrada duríssima sobre Cristian.

Finalment no va ser així i els tricolors es van quedar amb un punt. “L’expulsió ens ha condicionat moltíssim i sense ella aquest partit l’hauríem guanyat”, va comentar Castellsagué.

tracking