ACB LLIGA ENDESA

Seguir sent sòlids

El MoraBanc Andorra busca la tercera victòria consecutiva, i la primera fora de casa al Palau Olímpic de Badalona

Seguir sent sòlidsACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La competició no descansa, i després de les dues victòries consecutives contra l’Iberostar Tenerife i el Levallois Metropolitans de París, el MoraBanc Andorra afronta aquest matí el primer dels dos partits a domicili que tindrà en només 54 hores, amb la visita al Palau Olímpic de Badalona per veure’s les cares amb el Divina Seguros Joventut (12.30 hores). L’equip verd-i-negre ha tingut un inici de temporada complicat, ja que va quedar fora de la Champions League a la segona fase prèvia contra el Kataja Basket de Finlàndia, i a la lliga Endesa va perdre els seus primers quatre enfrontaments fins diumenge passat, quan va sumar el primer triomf a casa contra el Betis per 81-76.

Amb la dinàmica del rival, sembla un escenari ideal per sumar la primera victòria lluny del Principat, però el tècnic, Joan Peñarroya, no es refia i preveu “un matx complicat, com tots els de la lliga, davant d’un rival que només ha guanyat un partit però que ha estat l’últim”. Els badalonins arribaran amb canvis a la plantilla, ja que la setmana passada va debutar el base Maalik Wayns, i divendres van rescindir el contracte d’un altre director de joc, Dominik Mavra. Per al tècnic egarenc, aquest nou fitxatge de l’equip català “té molt perill, perquè té una gran capacitat de generar punts individualment i és molt bon tirador, i això incrementa les opcions de tir exterior de la Penya, aspecte del joc que ells utilitzen molt”.

Pel que fa al seu equip, l’entrenador del MoraBanc Andorra va afirmar que “nosaltres seguirem amb la millora defensiva dels últims partits: buscar confiança en el joc ofensiu i ser sòlids durant els 40 minuts amb les situacions que no depenen de l’encert”, i va afegir-hi que “si aconseguim això, segur que tindrem possibilitats de guanyar davant d’un equip que a casa seva juga força bé”.

La millora de l’equip els últims partits és visible, fet que s’ha vist beneficiat perquè els resultats acompanyen, tal com reconeix Peñarroya: “és evident que davant de la victòria es treballa millor i amb més confiança que no pas després d’una derrota. Ara venim de dos triomfs seguits i anem pel tercer avui diumenge”.

Des de la part verd-i-negra, el seu tècnic, Lucas Ocampo, va referir-se al MoraBanc Andorra com “un rival d’un gran nivell” i va declarar que “tenen molt talent a totes les posicions i són un equip amb un gran físic i molta disciplina tàctica. A més, defensivament estan jugant molt bé i és un dels millors equips en aquest apartat”.

BALANÇ EQUILIBRAT

EL MORABANC ANDORRA TÉ LA MIDA AGAFADA DEL PALAU OLÍMPIC

ANDORRA LA VELLA. El MoraBanc Andorra ja va entrenar ahir al Palau Olímpic de Badalona, pista talismà per a l’entitat tricolor, ja que, juntament amb Múrcia, és l’única dels actuals equips ACB on no presenten un balanç negatiu. En el cas de Badalona, els del Principat han jugat sis partits i n’han guanyat tres. La primera va arribar l’any 1994 en època del Festina Andorra, amb triomf per 56-84, i les altres dues en el retorn a l’ACB. La temporada 2014-2015 els de Peñarroya van guanyar 67-82, i la 2015-2016 el marcador va ser de 79-90.

tracking