Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

La fe del Joventut tomba un MoraBanc que no sap sentenciar

L'equip dirigit per Joan Peñarroya té a tocar en dues ocasions la victòria, però cedeix un triomf increïble a la Penya en dues pròrrogues
Blazic llança a cistella, en el duel a l'Olímpic de Badalona.

ACB PHOTO / D. GRAU
Actualitzada 05/11/2017 a les 17:20
El MoraBanc Andorra ha protagonitzat la creu en el partit més increïble de la temporada a l'ACB. El Divina Seguros Joventut ha tirat de fe per endur-se un partit que semblava que tenia perdut en més d'una ocasió. Primer a l'últim quart. Els del Principat havien dominat amb claredat des dels darrers instants del primer període i havien arribat a tenir una màxima avantatge de +13, però en l'esprint final del quart temps, la Penya ha forçat la pròrroga amb un triple de Sergi Vidal, precedit per un tir lliure errat de Jaka Blazic que hauria canviat molt el resultat d'haver entrat (79-79).

El partit se n'ha anat a la pròrroga i en aquesta el MoraBanc també semblava que ho tenia fet quan a falta de menys d'un minuts estaven cinc amunt i amb dos tirs llirues de Blazic per llançar. Els ha errat els dos i el Divina Seguros ha fet l'impossible per tornar a empatar el partit. En aquest cas l'heroi ha estat Patrick Richar recuperant una pilota en pista contrària que ha permés forçar un segon temps extra (90-90).

En aquest, el Joventut ha tornat a estar millor en els moments finals i s'ha endut un triomf increïble (103-101). El MoraBanc, per la seva part, ha sumat la cinquena derrota i ha desaprofitat l'ocasió per sumar la primera victòria fora de casa. Els de Peñarroya ocupen la 16a posició a la classificació.
  • #3 Xavier
    (06/11/17 00:48)

Com es pot perdre un partit aixi? Si seguim aixi aquesta temporada sera per oblidar.

Respondre
  • #2 Aficionat preocupat
    (05/11/17 20:43)

Desitgem, que el nou jugador Chris Copeland, no sigui un altre Jerrod Mustaf, jugador NBA d'una gran qualitat, però de caràcter conflictiu, que la seva aportació, no va ser la correcta per a l'equip de la temporada 1995/1996, confiem que la Direcció Tècnica hagi encertat, estem en una situació complicada. Si, confiem en Copeland, però si els altres jugadors no donen un salt qualitatiu en els seus rendiments, ho passaremn molt malament. La derrota d'avui ha estat lamentable.