motociclisme

Cardelús torna a puntuar al Mundial de Supersport

Cardelús torna a puntuar al Mundial de SupersportCARDELÚS RACING TEAM

Xavi Cardelús va tornar a assaborir els punts al Mundial de Supersport ahir. El pilot del Principat va completar una actuació molt bona en el Gran Premi de Qatar, cita que va tancar la temporada del Campionat del Món de l’especialitat. Sortia des de la 23a posició i a poc a poc va anar avançant posicions fins a arribar a creuar la línia de meta en la 14a plaça, amb la qual sumava dos punts.

Cardelús va sortir amb molta força i de fet només en el primer gir ja va recuperar sis posicions i una més en el segon, malgrat que en el tercer en va perdre tres en patir un toc mentre avançava. Després, l’andorrà va anar millorant fins a guanyar nou llocs la seva posició de sortida. “Tornar a puntuar al Mundial de Supersport és important i estic molt satisfet. El cap de setmana ha estat positiu i la 14a posició d’avui reflecteix que tots plegats hem fet una bona feina en un circuit i unes circumstàncies totalment noves per a mi”, valorava el pilot del Race Department ATK#25, que hi afegia que “sense dubte ha estat la millor manera de tancar el curs al Mundial”. Cardelús, però, encara no dona per conclòs l’any, ja que encara té prevista una cita més de l’Europeu de Moto2, en dues setmanes a València.