Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Leo Messi, 600 vegades blaugrana

L’argentí assolirà la xifra en el duel d’aquesta nit contra el Sevilla (20.45 h)
Leo Messi celebra un gol aquesta temporada amb la samarreta del Barça.

Leo Messi, 600 vegades blaugrana

Leo Messi celebra un gol aquesta temporada amb la samarreta del Barça.

Actualitzada 04/11/2017 a les 06:56
L’FC Barcelona rebrà aquesta nit (20.45 hores) el Sevilla en el duel més destacat de l’onzena jornada de la lliga espanyola. Tots dos equips arriben al Camp Nou després de disputar partits de la Champions League (el Barça va empatar a Atenes, i el Sevilla va guanyar a casa l’Spartak de Moscou), i abans de l’última aturada de l’any per les seleccions.
El gran protagonista del matx d’aquesta nit serà Leo Messi, ja que si juga disputarà el seu partit 600 com a jugador de l’FC Barcelona, xifra on fins al moment només han arribat Xavi Hernández amb 767 i Andrés Iniesta 642. Curiosament, el futbolista argentí tindrà al davant la seva víctima preferida a nivell de clubs, ja que li ha fet 29 gols al Sevilla. Uns números històrics per Messi, que ha guanyat 30 títols com a futbolista de l’FC Barcelona.
De cara a aquest duel, Ernesto Valverde podrà recuperar Andrés Iniesta, que torna després dels seus problemes físics, mentre que perdrà André Gomes i Sergi Roberto, lesionats dimarts al camp de l’Olympiacos, a més de Dembélé, Rafinha, Aleix Vidal i Arda Turan. El tècnic blaugrana preveu un duel “perillós perquè el Sevilla no replegarà i serà complicat pel que fa al domini del joc”, i va afegir que “per valorar un rival no només mires l’equip que té, sinó també com s’ha comportat quan ha vingut aquí, i Berizzo ha aconseguit bons resultats amb el Celta contra nosaltres perquè és un entrenador que no té cap por de guanyar”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts