L'FC Andorra busca encadenar un segon triomf seguit

L'FC Andorra busca encadenar un segon triomf seguit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra afronta avui (16 h) la desena jornada de la primera catalana amb un objectiu clar: encadenar una segona victòria seguida. Fins ara no ha estat capaç de guanyar dos partits seguits i després del reivindicatiu triomf de dimecres al partit recuperat contra el Vista Alegre (4-1), l’equip tricolor espera tornar a sumar contra el Balaguer a la Borda Mateu. “Tenim ganes d’encadenar dues jornades guanyant. Rebem un rival que segurament és el màxim candidat a l’ascens a tercera divisió, malgrat que la classificació no digui això”, exposava ahir Marc Castellsagué en la roda de premsa prèvia al duel.

I certament la taula no ho diu. Mentre els del Principat són vuitens, amb 12 punts i dos partits disputats menys, el Balaguer és 12è, amb 11 punts. No obstant això, el tècnic no se’n refia, ja que el conjunt lleidatà va tenir clares opcions d’ascens el curs passat i s’ha reforçat amb jugadors interessants, com és el cas de l’ex de l’FC Andorra, Jordi Pedrós.

Castellsagué no podrà comptar avui amb Ludo, que compleix el seu tercer i últim partit de sanció per l’escopinada involuntària a l’àrbitre en el matx contra el Sants, ni Roger Nazzaro, que va veure dues grogues diumenge passat a Almacelles i va rebre la notificació de sanció el dijous, fet pel qual va poder jugar dimecres.

tracking