motociclisme

Última cursa del Mundial de Supersport per a Cardelús

Última cursa del Mundial de Supersport per a CardelúsCARDELÚS RACING TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús finalitzarà aquest cap de setmana la seva participació al Mundial de Supersport amb la cursa de Qatar. El pilot del Principat va arribar al certamen a mitjan temporada, quan es va disputar la sisena prova del campionat. Aquesta serà una cursa difícil per a Cardelús, ja que s’estrenarà al circuit de Losail, on no ha corregut mai. A més, també serà el primer cop que competeix de nit amb llum artificial, com es faran la majoria dels entrenaments i la cursa, igual que passa al Mundial de MotoGP per les altes temperatures que hi ha al país asiàtic al migdia i a la tarda.

El corredor andorrà admet que “tot serà nou, però el més important és l’experiència que continuaré sumant de cara al futur”, i afegeix que “el fet que hi hagi tants factors diferents dels habituals no deixa de complicar-me la situació”.

Aquesta tarda a les 14.30 hores es disputarà la primera sessió d’entrenaments lliures i a les 17.45, la segona. Per demà quedarà la qualificació i dissabte es disputarà la cursa.

tracking