L'Andorra remunta contra el Vista Alegre i acaba golejant

Els tricolors van capgirar el gol inicial dels visitants als 50 segons

L'Andorra remunta contra el Vista Alegre i acaba golejantFernando Galindo

L’FC Andorra va aconseguir ahir una treballada victòria després d’imposar-se per 4 a 1 a la UD Vista Alegre. Les coses no van començar bé per als de Marc Castellsagué, ja que als 50 segons una falta d’entesa entre Ferran Pol i Àlex Sánchez va provocar el 0 a 1 obra de Peralta. Però els tricolors van donar-li la volta al partit ben ràpid. Marc Pujol al minut 7 va empatar el matx després d’un u contra u amb el porter, i al 17 Betriu va certificar la remuntada amb un xut des de la frontal. El festival ofensiu va seguir amb el 3 a 1, obra d’Emili Garcia al 33, que va rematar un servei de cantonada executat pel mateix Betriu.

Amb el duel pràcticament sentenciat, els locals van abaixar el ritme a la segona meitat. Els visitants es van acostar tímidament en dues ocasions a la porteria de Ferran Pol i va ser l’FC Andorra qui va gaudir de les ocasions més clares mitjançant Aarón i Àlex Martínez. El 3 a 1 semblava definitiu, però al minut 87 Carmona va intentar rebutjar una centrada de Cristian Martínez i va acabar introduint-la a la seva porteria.

Amb aquest triomf, l’FC Andor­ra se situa en el vuitè lloc amb dos partits menys. El tècnic, Marc Castellsagué, va afirmar: “Hem fet el més difícil, que era capgirar el marcador, i després l’equip ha estat molt superior.”