El Madrid cau contra el Tottenham i es complica el primer lloc

El Reial Madrid va patir ahir la segona derrota consecutiva en caure per 3 a 1 a Wembley davant del Tottenham. Aquest resultat deixa els anglesos classificats matemàticament per als vuitens de final de la competició, mentre que els blancs veuen com es complica l’objectiu de finalitzar com a primers de grup.

Els madrilenys van tenir un domini tímid a l’inici, però els anglesos van fer-se de seguida amb les regnes del matx, i després d’avisar en dues ocasions van obrir el marcador. Pilota en profunditat per a Trippier, que estava en fora de joc, i aquest va fer una centrada des de la banda que Dele Alli va aprofitar per fer l’1 a 0 avançant-se a Nacho. Amb el resultat en contra, el Madrid va fer un pas endavant amb dues ocasions de Cristiano i una de Benzema que Lloris va evitar sense problemes abans del temps de descans.

Zidane va sortir amb tres defenses a la recerca de la remuntada però va arribar el segon dels anglesos, obra un altre cop de Dele Alli, que després d’una jugada individual va fer un xut llunyà que va acabar desviant Sergio Ramos per al 2 a 0. El malson del Madrid en la primera visita a Wembley no va acabar aquí, ja que al minut 65 Eriksen va aprofitar un contraatac per fer el 3 a 0 que deixava el matx totalment sentenciat.

El Tottenham no va veure perillar el marcador en cap moment tot i el 3 a 1 que va fer Cristiano Ronaldo dintre de l’àrea en un tir que va tocar Dier abans d’introduir-se a la porta. El partit es va escalfar per moments amb una picabaralla entre Ramos i Dembelé, però el marcador no va tornar a moure’s.

A la resta de partits de la jornada, el Sevilla va imposar-se 2 a 1 a l’Spartak de Moscou, i el Liver­pool ho va fer per 3 a 0 davant el Maribor. Al grup F el Manchester City va avançar a vuitens en guanyar 2 a 4 al camp del Nàpols, i el Shaktar Donetsk va fer un pas de gegant per fer-ho després de superar el Feyenord 3 a 1. I al G, el Besiktas segueix líder després de l’1 a 1 contra el Mònaco i el 3 a 1 del Porto a casa amb el Leipzig.