Jamrulidze passa pel quiròfan i serà dubte la resta del curs

Va patir una fractura de peroné i dels lligaments del turmell diumenge

Jamrulidze passa pel quiròfan i serà dubte la resta del cursFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador georgià del VPC Andor­ra Edishar Jamrulidze, Edo, va haver de passar pel quiròfan ahir a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell després de la fractura de peroné i de lligaments del turmell que va patir diumenge a l’Estadi Nacional en el partit que enfrontava els andorrans amb l’US Lezadoise. Des del club no volen posar cap data per a la reaparició d’Edo i asseguren que la recuperació de la intervenció i del trencament marcarà la seva tornada, però tot apunta que el número vuit andorrà es perdrà la resta de la temporada.

Etiquetes:

El gerent del VPC Andorra, Dani Raya, va reconèixer que Edo Jamrulidze estava “fotut i aixafat”, ja no només per aquesta lesió, sinó perquè aquesta és la segona que pateix aquesta campanya. El georgià va patir-ne una altra al genoll a principi de temporada, això sí, de menys gravetat que aquesta.

Tot i aquesta baixa de llarga durada per a David Kirikàixvili i Jonathan Garcia, Xepi, el VPC no fitxarà ningú per substituir-lo, ja que Dani Raya va admetre que “el mercat està tancat per a nosaltres perquè no ens podem permetre en l’àmbit pressupostari fer cap nova incorporació”.

tracking