Joan Peñarroya

“És un partit per estar orgullós”

“És un partit per estar orgullós”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya va voler posar en relleu la fita ahir aconseguida pel seu equip. Venia de dues derrotes jugant molt malament i baix de confiança, però l’equip va saber respondre, sobretot després d’un inici dolent. “És un partit per estar orgullós de l’equip, de la feina i de com l’hem afrontat. És evident veníem de derrotes i amb la confiança baixa”, va exposar el tècnic, que hi va afegir: “Tenim un inici de partit en el qual totes aquestes coses es reflecteixen en el nostre atac.”

L’egarenc va voler destacar especialment la tasca defensiva d’ahir. “Havíem parlat molt en els últims dies que havíem de créixer en defensa, en esperit i a ajudar-nos, i en això l’equip ha fet un recital avui. Ha fet una demostració de voler, de creure i de defensar sense ficar-ne una”, va exposar. Fins i tot quan al descans les coses pintaven magres Peñarroya va animar l’equip i era conscient que ressorgiria. “A la mitja part els he dit als jugadors que estàvem perfectes i que el treball al darrere estava sent el que ens faria guanyar, segur”, va indicar.

Sobre l’actuació de Jaime Fernández, va comentar que “ha fet un molt bon partit però més que en atac, destacaria que el seu treball ha estat impecable al darrere”.

EL RIVAL

“Sabíem que no estarien els 40 minuts malament”

Nenad Markovic. El tècnic del Tenerife va lamentar que el seu equip no aprofités el mal inici del MoraBanc. “Primer felicitar l’Andorra. Crec que hem perdut la nostra oportunitat a la primera part per estar millor col·locats a la segona. Amb set assistències i poc encert no es pot guanyar un partit”, va exposar el tècnic, que va afegir: “No crec que ens haguem confiat però la diferència de la primera part podria ser més àmplia. Sabíem que era impossible que l’Andorra jugués malament els 40 minuts. Ha jugat un últim quart molt bo”.

tracking