ACB Llige Endesa

Units pel canvi

El MoraBanc Andorra necessita urgentment la força de tota la plantilla per capgirar la dinàmica de derrotes

Units pel canvi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andor­ra no passa per un bon moment ni a la Lliga Endesa ni a l’Eurocup. Aquesta és una evidència que s’argumenta amb les set derrotes (4 i 3) i les actuacions dels jugadors que dirigeix Joan Peñarroya en força trams dels dar­rers vuit partits disputats, independentment del pes de l’oponent i certamen. L’encert regular en el tir exterior es focalitza en només una cara, la de Jaka Blazic, i la resta també són necessàries, mentre que costa elaborar jugades amb premi final i dins de la pintura falta mala llet, i molta, tant en atac com sobretot en defensa. També cal poder trenar contraatacs, anotar fàcilment i estar motivats per tornar a robar o obtenir rebots i entrar dins de l’espiral de cistella ràpida que sempre treu de polleguera el contrincant. Així, el tècnic només pot esbufegar i mira d’aturar la sagnia mitjançant un temps mort.

Tan senzill com això i per assolir-ho cal que els cinc homes de pista estiguin entonats i els de la banqueta, tres quarts del mateix. Tots units per fer real el canvi de dinàmica. Giorgi Shermadini ja no hi és i comença a ser precís que els andorrans vagin a l’una, uneixin forces i confeccionin d’una vegada per totes la plantilla competitiva que tothom esperava després del mercat estival de fitxatges. El MoraBanc té avui (12.30 hores) al davant una nova possibilitat de capgirar la situació, a Andorra, davant l’Iberostar Tenerife, a l’ACB. Un tros de rival que complicarà la situació, únicament ha cedit en un matx i se situa al capdavant de la taula. No obstant això, els del Principat saben que tot passa per vèncer i així alhora agafaran moral per veure’s les cares dimarts (20.00 hores), al país, amb el Metropolitans Levallois de París. La campanya passada el grup de Peñarroya va anar construint un fortí al Poliesportiu i val a dir que aquesta, en relació amb la competició domèstica, “hem jugat dos enfrontaments aquí, un l’hem perdut a l’últim segon i l’altre l’hem guanyat, contra dos rivals que, entre els dos, solament han perdut un xoc, per la qual cosa som sòlids a casa i hem demostrat que hem competit i jugat davant d’entitats que estan a la part alta del tot de la lliga”, va detallar ahir l’entrenador egarenc. Posteriorment d’aferrar-se a la força com a local, va continuar manifestant que “com millor estiguin les individualitats més bé li anirà a l’equip col·lectivament. Els que hem de guanyar som tots, dono més importància a estar junts o a donar-nos suport defensivament”.

SENSE 'TOCATS'

Andrew Albicy i Oliver Stevic arriben a to físicament

ANDORRA LA VELLA. El base francès Andrew Albicy i el pivot serbi Oliver Stevic podran jugar sense cap tipus de molèstia física el xoc d’avui davant l’Iberostar Tenerife. “Arribarem sense els problemes que hem tingut en els dos últims partits. L’Oliver fins ahir [divendres] feia dues setmanes que no havia fet cap entrenament complet i l’Andrew es va lesionar a Saragossa i no va entrenar més”, va assegurar Joan Peñarroya. Per tant, “ens prendrem la cita amb una altra sensació i ganes de fer un pas endavant”, va finalitzar.

tracking