La sub-17 empata i acaba el Preeuropeu tercera

El conjunt dirigit per Eloy Casals fa taules amb Estònia en el darrer partit i suma un punt que li permet evitar l’últim lloc

La sub-17 empata i acaba el Preeuropeu terceraFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana sub-17 va concloure ahir la ronda de classificació per al Campionat d’Europa d’Anglaterra 2018 assolint un empat. Ho va fer davant el conjunt que actuava com a amfitrió, Estònia, en un partit sense gols. Les taules van permetre que el combinat dirigit per Eloy Casals evités la darrera posició de la classificació gràcies al goal average general. El combinat dirigit per Eloy Casals va perdre per la mínima contra Dinamarca per culpa d’un penal dubtós (0-1) i contra Escòcia, també per la mínima i marcant un gol (2-1). Així, els del Principat van relegar a la darrera posició del Preeuropeu Estònia, amb un balanç de gols de 0 a 4 i també suma un punt.

“Hem tingut bones sensacions de nou i estem contents del punt que hem guanyat, que ja sabem que no és tant evident puntuar en aquest tipus de tornejos, i sobretot estem satisfets per acabar tercers amb un balanç de gols a favor i en contra molt bo”, va valorar el seleccionador sub-17, que hi va afegir que “segurament és un dels millors resultats que hem fet mai”.

Com a balanç quant al joc assolit aquesta setmana a Tallinn, Casals es va mostrar satisfet. “La conclusió del torneig és ex­cel·lent. Hauria estat de matrícula d’honor si haguéssim empatat un dels dos partits que vam perdre per la mínima o guanyat contra Estònia. Però marxem amb excel·lents sensacions per la bona imatge”, va indicar el tècnic.

Respecte a l’enfrontament d’ahir contra Estònia, va assenyalar que “diria que l’empat és just, inclús a zero, perquè cap dels dos ha tingut grans ocasions de gol. Defensivament hem tornat a fer un gran partit i hem estat molt ordenats i disciplinats”.

tracking