Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Barcelona s'evadeix de la DUI

L’entitat blaugrana no es pronuncia oficialment i Valverde se centra en l’Athletic
Luis Suárez, Leo Messi, Gerard Piqué i Jordi Alba, entrenant ahir.

L'FC Barcelona s'evadeix de la DUI

Luis Suárez, Leo Messi, Gerard Piqué i Jordi Alba, entrenant ahir.

Actualitzada 28/10/2017 a les 07:12
La declaració d’independència que va prendre ahir el Parlament de Catalunya va provocar força reaccions en el món de l’esport i, més concretament, el que es qüestionen gran part dels amants del futbol és què passarà amb la presència del Futbol Club Barcelona a la lliga espanyola. De la banda de l’entitat blaugrana no hi va haver cap pronunciament oficial i d’aquesta manera es va preferir evadir la declaració unilateral d’independència (DUI) i centrar esforços en el partit d’avui a domicili a tres quarts de nou davant el sempre feixuc Athletic de Bilbao. En qualsevol cas, cal recordar que el president, Josep Maria Bartomeu, va explicar a l’assemblea de socis compromissaris de la setmana passada que el club està del costat de les institucions catalanes, encara que la postura no significa que es decideixi donar suport a qualsevol mesura, com ara una declaració independentista.
El Txingurri Valverde va declarar sobre el tema que “una lliga sense el Barça? No parlem de suposicions”. L’entrenador barcelonista tornarà a la que va ser casa seva com a futbolista i tècnic durant una pila d’anys i on mai ha guanyat com a visitant. Valverde va explicar pel que fa purament al matx que “l’Athletic a San Mamés és un conjunt realment fort. Jo és clar que miraré de vèncer, malgrat que les estadístiques no les tinc gaire a favor”. Jordi Alba va entrar a la convocatòria després de superar una petita lesió muscular, mentre que Mascherano serà dubte i Iniesta, baixa.

EL MATX ENTRE GIRONA I MADRID NO CORRE CAP RISC
El moment polític que es viu a Catalunya no afectarà la celebració del partit de demà entre el Girona i el Reial Madrid. D’aquesta manera ho va confirmar ahir l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i el president de l’entitat blanc-i-vermella, Delfí Geli. El missatge que va sortir de dins del club va ser de tranquil·litat i van deixar clar tant jugadors com l’entrenador, Pablo Machín, que serà una festa.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts