Apel·lació desestima el recurs per la sanció de tres partits a Ludo

El comitè no té en compte el vídeo aportat per l’FC Andorra en què s’aprecia l’acció involuntària de l’escopinada

Apel·lació desestima el recurs per la sanció de tres partits a LudoXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ludovic Clemente no podrà jugar els propers tres partits amb l’FC Andorra per haver llançat “involuntàriament” una escopinada que va anar a parar als pantalons de l’àrbitre en el partit de dissabte passat contra el Sants a la Borda Mateu. El comitè d’apel·lació va desestimar ahir el recurs que havia interposat el club en considerar la sanció “desproporcionada i injusta”. L’entitat havia aportat en aquest recurs imatges de vídeo en què s’apreciava com l’escopinada havia anat a parar a l’àrbitre en una situació sense tensió, com Ludo ho lamentava immediatament i fins i tot el porter del Sants, que estava just al costat, justificava el desafortunat paper del vent.

Tot això no ho ha tingut en compte apel·lació, que va mantenir la sanció imposada sobre Ludo de tres duels basada en l’article 338.2b de la Federació Catalana, que diu que se sancionarà de dos a quatre partits “el fet d’adreçar-se als àrbitres, directius o autoritats esportives en termes o amb actituds injurioses o de menyspreu, sempre que l’acció no constitueixi falta més greu”.

L’Andorra va saber la desestimació després d’unes hores intentant contactar amb la federació sense èxit. Fins i tot al matí hi havia dubtes sobre si apel·lació es reuniria i els van arribar a assegurar que ho farien dijous vinent, quan ja s’haurien disputat dos dels tres partits de sanció. Finalment, després d’insisitir per diferents vies, els van comunicar a la tarda la resolució per intranet.

El club acceptarà la sanció i Ludo es perdrà el partit de demà al camp de l’Almacelles, el de dimecres contra el Vista Alegre a la Borda Mateu i el de dissabte vinent contra el Balaguer, també a casa.

tracking