automobilisme

L'Andros tornarà tot i les dificultats

El Trofeu Andros tornarà al Principat un any més i ja en van 23

L'Andros tornarà tot i les dificultatsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Trofeu Andros tornarà al Principat un any més i ja en van 23. Així ho va anunciar ahir l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), que unes setmanes després de la sortida del calendari va confirmar al cent per cent el retorn d’una de les cites automobilístiques més rellevants de l’hivern i que ja és tota una tradició. Les dificultats econòmiques que afronta l’ACA amb relació a l’Andros segueixen sent vigents i l’arribada de la prova continuarà sent deficitària, malgrat els esforços dels patrocinadors. Per exemple, Andorra Turisme passarà dels 20.000 euros als 25.000 d’aportació. L’altre gran patrocinador, Hiper Pas, donarà uns 45.000 euros, que van directament al promotor de la prova, aquest any 2MO. També el comú d’Encamp farà una aportació, però tot plegat segueix sent insuficient i l’ACA encara ha de quadrar el pressupost per a la competició francesa.

Tot i això, la visibilitat que dona el Trofeu Andros tant al país com al circuit d’Andorra-Pas de la Casa empeny l’Automòbil Club a mantenir la cita. Una de les novetats d’aquest any és el petit canvi de dates al calendari. Es retardarà una setmana i se celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 de desembre, sent la tercera prova de la temporada.

Es mantindran les diferents categories, amb vehicles elèctrics i motards, així com els horaris de tarda, que l’any passat van tenir una bona acollida. A més, igual que els anys anteriors, la presència de pilots andorrans també es podrà repetir gràcies a les quatre wild cards de què disposarà l’organització.

tracking