triatló

Pere Marquina, campió de la Copa Catalana de veterans

Pere Marquina va proclamar-se el cap de setmana passat campió de la Copa Catalana de triatló en la categoria de veterans 1 (reservada a competidors de 40 a 49 anys). L’esportista del Club Triatló Andorra va finalitzar en segona posició de la seva classe al triatló de Sant Vicenç de Montalt i va poder aconseguir així el títol després de sumar 985 punts. L’andorrà va finalitzar la temporada amb 6.635 punts, pels 5.961 del seu immediat perseguidor, José Luis Belvís, i els 5.119 del tercer classificat, Jesús Carod.

Aquesta temporada el triat­leta també ha aconseguit altres resultats satisfactoris, com ara el segon lloc als triatlons olímpics de Tarragona i Castelló, la desena plaça al Campionat d’Espanya de triatló olímpic a València i la setzena posició al Campionat d’Espanya d’esprint a Banyoles.

Marquina serà guardonat demà a Barcelona com a millor triatleta de la categoria al Sopar de campions, que se celebrarà a la Ciutat Comtal.