La sub-17 cau contra Dinamarca per un gol de penal (1-0)

La selecció andorrana sub-17 va sumar ahir una nova derrota per la mínima al Preeuropeu que s’està disputant a Tallinn (Estònia). Després del 2 a 1 contra Escòcia de diumenge, el conjunt dirigit per Eloy Casals va tornar a estar a l’altura davant d’una selecció més potent, que va haver de necessitar un penal per poder sumar els tres punts.

De fet, l’ocasió més clara de la primera part la va tenir Andorra, tot i que a la segona Dinamarca va prendre la iniciativa i Iker Álvarez va haver de fer un parell d’intervencions. A falta de 9 minuts per al final del partit, l’àrbitre va xiular una pena màxima que Andersen va transformar per fer l’1 a 0. “Sortim una mica, bastant emprenyats i decebuts, perquè ens marquen un gol al final faltant 9 minuts en un penal més que dubtós per a mi”, va valorar Casals, que hi va afegir amb to de resignació que “els nois no s’emporten el premi del punt quan el mereixien”.

El tècnic, però, va voler valorar el partit dels seus nois, que van quedar-se a prop de sumar un punt per segon duel consecutiu. “Crec que hem estat espectaculars” i “la feina ha estat molt bona”, va dir. Dissabte, últim matx del Preeuropeu, davant Estònia.