L'FC Ordino es manté líder de la lliga Biosphere en superar l'Atlètic Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Assegurances Generals FC Ordino es manté líder de la lliga Biosphere després de superar l’Atlètic Escaldes per 4-0 gràcies als gols de Sebastià Betrán, Yoann Fellrath, i Lluís Martins per partida doble. Els ordinencs sumen 13 punts a la classificació i encara no coneixen la derrota.

El segon lloc a la taula, a només un punt del liderat, l’ocupa l’Immobiliària CISA FS La Massana, que va protagonitzar la golejada de la jornada sobre el CE Jenlai per 12-3, amb un pòquer de Manuel Vicente i els hat-tricks d’Adrián Gallego i Iván Fernández. En tercera posició es troba el CE Car­roi que també va guanyar amb contundència a l’FC Encamp B per 9-1, amb un triplet de Carlos González i un doblet de Bruno Miguel de Sousa.

En els altres dos partits, dues victòries per la mínima. Dissabte, el Restaurant Camping Valira Ranger’s FC va superar a la UE Santa Coloma B per un ajustat 0-1 obra d’Èric Obregón a l’inici de la segona meitat. De la seva banda, ahir el CF Atlètic Amèrica va vèncer el Santos Espais Interiors Lusitans B per 2-1. Marco Solís i Jordi Mesas van anotar les dianes dels vencedors, i Rui Manuel Sampaio va retallar diferències pel Lusitans B.

tracking