automobilisme

Joan Vinyes puja al podi al Ral·li Santander Cantàbria

L’andorrà i el seu copilot Jordi Mercader van dominar la categoria N5 a la prova puntuable per al Campionat d’Espanya

Joan Vinyes puja al podi al Ral·li Santander CantàbriaFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes i el seu copilot Jordi Mercader van finalitzar en tercera plaça a l’avantpenúltima cursa del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt 2017, el 38è Ral·li Santander Cantàbria. La prova va estar marcada per la meteorologia, amb condicions que anaven canviant entre la pluja i l’asfalt sec. La primera especial va haver de neutralitzar-se per la sortida de la carretera d’un dels pilots participants, però Vinyes i Mercader van realitzar una feina satisfactòria al volant del seu Suzuki Swift R+ als trams següents, que els va permetre situar-se com els més ràpids de la categoria N5, i molt a prop dels pilots capdavanters de l’R5.

A la segona part del ral·li, amb la majoria de trams sobre carretera seca, van seguir marcant el ritme entre els cotxes de la seva categoria, però van perdre pistonada respecte dels vencedors finals de la cursa. En acabar la prova, Joan Vinyes va assegurar que “ha estat un ral·li molt difícil perquè aquí moltes vegades coincideixen especials complicades amb clima invers, i aquest ha estat un dels anys en què ha passat això”, i va afegir que “estem satisfets amb el resultat i el rendiment del cotxe, que millora la seva competitivitat cada cursa que disputem”.

La següent cita per a Joan Vi-nyes i Jordi Mercader serà el Ral·li la Nucia-Mediterrani, que es disputarà a Alacant els dies 3 i 4 de novembre.

tracking