Cristiano torna a ser el 'The Best'

El portuguès s’imposa a Messi i Neymar Jr. i obté el guardó per segon any

Cristiano torna a ser el 'The Best'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FIFA va celebrar ahir a Londres la gala dels renovats premis The Best, que per primera vegada s’entregaven als millors d’una temporada i no d’un any natural. La grossa de la nit va anar parar per segon any seguit a Cristiano Ronaldo, que sense sorpresa es va imposar a Leo Messi i Neymar Jr. després d’haver firmat una gran campanya amb el Reial Madrid, en aconseguir lliga i Champions, a més de ser el màxim golejador.

Etiquetes:

La gran campanya blanca es va fer notar als The Best, ja que els integrants del Reial Madrid van copar els guardons. Zinedine Zidane va ser coronat com a millor entrenador, mentre cinc dels 11 representants a l’Onze Ideal de la temporada eren blancs (Cristiano, Sergio Ramos, Luka Modric, Toni Kroos i Marcelo). Per la seva part, l’FC Barcelona comptava amb tres (Messi, Neymar i Andrés Iniesta), en un onze que completaven Dani Alves, Leonardo Bonucci i Gianluggi Buffon. Aquest darrer va evitar l’hegemonia blanca als premis aconseguint el guardó a Millor Porter, mentre que el jugador de l’Arsenal, Olivier Giroud, assolia el trofeu Puskas a millor gol gràcies a una espectacular diana feta a l’estil escorpió.

Pel que fa al futbol femení, la jugadora holandesa del Barça, Lieke Martens, va guanyar el premi a millor jugadora, mentre que la seva entrenadora a la selecció, Sarina Wiegman, també va ser premiada després de guanyar el títol de campiones d’Europa aquest estiu.

Per últim, els aficionats del Celtic de Glasgow van rebre el premi a millors fans.

tracking