Bàsquet

Andrew Albicy viatjarà a Zagreb, tot i que és dubte per al partit

La lesió que es va fer al turmell diumenge no és tan greu com va semblar inicialment

Andrew Albicy viatjarà a Zagreb, tot i que és dubte per al partitACB PHOTO / E. CASAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La imatge d’Andrew Albicy abandonant el parquet del Pavelló Príncipe Felipe al tram final del primer quart diumenge passat després de lesionar-se el turmell, va deixar més d’un aficionat del MoraBanc Andorra amb el cor a la mà. Aquesta sensació es va agreujar en veure que el gal no tornava a la pista, i que havia de ser ajudat per entrar al vestidor després del partit. Però afortunadament, el mal no sembla tan greu com al principi, i el base viatjarà avui a Croàcia amb la resta dels seus companys tot i que serà dubte per al partit de demà contra el Cedevita Zagreb, en què els de Joan Peñarroya buscaran estrenar-se i aconseguir la primera victòria de la temporada en competició europea.

El mal inici de campanya del MoraBanc Andorra és una evidència amb 6 partits perduts de 7 disputats, i els números col·lectius de l’inici de la lliga Endesa així ho certifiquen. Després de 5 enfrontaments de la competició domèstica jugats, els tricolors són la tercera pitjor defensa del torneig, amb una mitjana de 88,20 punts encaixats. En aquesta parcel·la només els dos equips que ocupen plaça de descens i que encara no han guanyat, Betis Energia Plus i San Pablo Burgos, tenen pitjors números que els andorrans. En contraposició, ocupen la sisena plaça en el rànquing de millor atac, amb 83 punts de mitjana, per davant de conjunts com el València Basket, o el Montakit Fuenlabrada, revelació d’aquest inici de campanya després de no haver patit cap derrota en els 5 partits disputats.

Un dels problemes que està experimentant el MoraBanc és el desencert en el tir. Excepte des de més enllà dels 6,75 metres, on l’equip és el cinquè que més n’anota, tant en tirs de dos punts com en tirs lliures, ocupen la part baixa de les estadístiques. L’encert en els llançaments de dos després dels primers partits de lliga disputats és del 44,71% de mitjana, uns números que situen el grup com el pitjor de l’ACB en aquest aspecte. En el tir d’un punt és el quart pitjor equip de la competició, amb el 69% de tirs anotats, dades preocupants, ja que el MoraBanc és l’equip que més tirs lliures ha llançat amb 145, 30 més que el següent.

Per últim, els números del joc interior tampoc són gens satisfactoris. Els homes de Peñarroya són els segons pitjors rebotejadors de la lliga, amb 29,20, i també són els que més taps reben de mitjana per partit, amb 4,40.

tracking