muntanyisme

Òscar Casal abaixa el teló al curs internacional amb un 22è lloc

El corredor de muntanya Òscar Casal va córrer ahir el mític Quilòmetre Vertical de Fully, a Suïssa, finalitzant en una 22a posició després de registrar un cronòmetre de 34’50’’. Aquesta prova va ser la darrera per a Casal del panorama internacional, i d’aquesta manera va posar fi a la temporada dins d’aquest àmbit. L’esportista andorrà va bregar amb quasi un parell de quilòmetres de recorregut, 1.000 metres de desnivell positiu i 1.500 d’altitud recorrent vinyes, bosc i trams amb un pendent del 50%. El protagonista va invertir 20 segons més en el crono tenint en compte la seva dar­rera participació i va manifestar haver “patit de valent”. El vencedor va esdevenir l’italià Philip Götsch amb una marca rècord de 28’53’’.

A la tercera cita del circuit nacional d’escalada, a Escaldes, Noam Goldin i Josué Rodríguez van empatar a punts i en fèmines Paula Alsina es va endur la primera plaça.