El Barça suma 3 punts amb polèmica

Deulofeu estrena el marcador després d’una centrada des de fora del camp

El Futbol Club Barcelona va demostrar ahir que es troba en un òptim estat de forma també a la lliga espanyola. El conjunt que dirigeix Ernesto Valverde va superar sense brillantor un Màlaga que va provar-ho, però en totes les ocasions es va quedar en el camí d’arribar amb contundència a la porteria de Marc-André Ter Stegen (2 a 0). El poc espectacle va marcar el duel, però sobretot ho va fer la polèmica. Al minut dos Gerard Deulofeu va anotar, de taló, el seu primer gol a la lliga aquest curs amb la samarreta blaugrana, encara que aquest no hauria d’haver pujat mai al marcador. El francès Lucas Digné, titular per la lesió de Jordi Alba, va ser l’autor de la centrada que va rematar l’extrem de Riudarenes i en el moment de realitzar-la, la pilota es trobava completament i clarament fora de les dimensions marcades del Camp Nou. En qualsevol cas, el col·legiat va donar per vàlida la diana i fins al descans hi va haver aproximacions culers, amb manca de música de fons. A la represa, l’equip de Míchel es va adonar que estava plantant cara al líder i va buscar un empat que els servís per capgirar la dramàtica situació que viuen sent cuers. Ara bé, va entrar en escena Andrés Iniesta al 56 de joc per sentenciar enviant a l’escaire dret un potent xut amb la cama esquerra.

De la seva banda, el Reial Madrid tanca la jornada d’avui a tres quarts de nou al Santiago Bernabéu contra l’Eibar. Els de Zinedine Zidane, en gran part, buscaran millorar com a locals.