La selecció sub-17, llesta per al Preeuropeu d'Estònia

El debut dels d’Eloy Casals serà diumenge contra els escocesos

La selecció sub-17, llesta per al Preeuropeu d'EstòniaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció sub-17 de futbol viatja avui cap a Estònia, on disputarà el Preeuropeu de la categoria en el grup 7. A més del conjunt amfitrió, el combinat tricolor s’enfrontarà a Dinamarca i Escòcia en els altres partits. El debut serà contra aquests últims, diumenge a les 12.00 hores a Tallin, dimecres serà el torn de veure’s les cares amb els danesos (14.00 hores), i els del Principat tancaran la competició dissabte dia 28 contra Estònia (12.00 hores).

El seleccionador Eloy Casals va afirmar que “afrontem aquest Preeuropeu amb il·lusió, això ho portem sempre per bandera. I també com a un repte i una eina per agafar experiència internacional, que sempre va bé”, i va afegir que “aquests tipus d’experiència permet que els jugadors joves arribin més ben preparats a l’absoluta. Aquest és l’objectiu, formar i preparar els nois perquè n’arribin com més millor a la selecció nacional”. Pel que fa al primer rival, el tècnic va assegurar que “m’ha sorprès perquè tenen un joc combinatiu espectacular, i un ritme de joc ràpid”.

De la seva banda, el porter Iker Álvarez de Eulate, va manifestar que “ens veuen com la ventafocs, però tenim un bon grup de jugadors i podem donar la sorpresa a qualsevol equip que es relaxi”.

tracking