TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bàsquet

El París i el Zagreb acompanyen el MoraBanc sense cap victòria

La segona jornada de l’Eurocup mostra una classificació del grup A amb tres equips dominadors i tres patint

El París i el Zagreb acompanyen el MoraBanc sense cap victòriaBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’inici de la temporada 2017-2018 del MoraBanc Andorra no està sent l’esperat. Fins ara, ha sumat cinc derrotes entre Lliga Endesa i Eurocup per només una victòria, diumenge passat contra l’Herbalife Gran Canària. L’equip ha mostrat molts dubtes quant a joc en aquesta arrencada, malgrat que cap de les desfetes ha estat per una diferència superior als vuit punts i, a més, l’equip està en construcció.

El MoraBanc és rookie combinant dues competicions i l’any passat es va demostrar amb altres clubs de l’ACB que pot ser contraproduent o, si més no, és un treball complicat fer-ho. De moment, a l’entitat del Principat s’està veient i la segona jornada de l’Eurocup ho va posar en relleu. La classificació del grup A, un dels més difícils, ja mostra que hi haurà tres equips que podran passar de ronda amb solvència, l’Unics Kazan de Quino Colom, el Darussafa Istanbul, equips que l’any passat jugaven Eurolliga, i el Fiat Torí. Els tres sumen dues victòries en dos partits després que ahir el conjunt rus superés el París Levallois per 76 a 68, amb un Colom líder que va fer 13 punts i 10 assistències, per 26 de valoració, i el turc s’imposés al Cedevita Zagreb per 85 a 83.

Per contra, la taula augura que als tres equips sense victòries a baix, dels quals el MoraBanc és l’últim per l’average, els tocarà patir per ocupar aquesta quarta plaça de la classificació i passar de ronda. No obstant això, encara resten vuit jornades d’Eurocup i el camí per endavant és llarg, ja que fins al desembre no es donarà per conclosa aquesta primera fase, en la qual, per a esperança del MoraBanc, els conjunts de l’ACB sempre solen tenir èxit.

Colom d’ambaixador

Per altra banda, la Lliga Endesa va fer públics ahir els 18 ambaixadors de la competició, un per cada club, que tindran el deure de “traslladar els valors de l’esport, ajudar en iniciatives solidàries i connectar amb els aficionats del bàsquet, incidint en el públic més jove”. Per part del MoraBanc, aquest càrrec l’ocuparà el capità, Guille Colom.

PODOACTIVA RENOVA COM A 'PARTNER' DEL MORABANC

Gorka Aixàs i l’exciclista Ángel Vicioso, juntament amb els germans Javier i Víctor Alfaro, van tancar ahir l’acord de renovació de Podoactiva com a partner de salut del club i, per tant, l’empresa continuarà realitzant l’atenció de podologia dels jugadors.

tracking